Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

A TE TÁSKÁD, A TE SZÍNED!


Színek nélkül unalmas az élet. Szerinted is? Imádom az életteli, vidám színeket és ezek mindenféle kombinációját. Szeretem az erős, minőségi anyagokat, a határozott formákat és a praktikus megoldásokat. Elég bátor vagy, hogy viseld őket? Hengerelj le mindenkit színes egyéniségeddel és dobd fel a legszürkébb hétköznapokat is Kolorkka táskákkal és kiegészítőkkel!

A Kolorkka márkanév alatt készülő táskákat az élénk színek és a merész színkombinációk jellemzik, mindezt megfűszerezve izgalmas, geometrikus szabásvonalakkal és különleges, minőségi anyagok használatával. Hiszem, hogy a színek kiemelnek a hétköznapok szürkeségéből, jókedvre derítenek, és segítségükkel könnyebben megmutathatjuk a bennünk rejlő egyéniséget.

Stojanov Móni vagyok, a Kolorkka márka megálmodója, tervezője és egyben készítője is. Mindig is imádtam a színeket, valamilyen megmagyarázhatatlan, titkos erő vonzott hozzájuk. Gyerekkoromban még divattervezőnek készültem, végül azonban közgazdászként diplomáztam, és 10 évet dolgoztam a szakmámban marketingesként. Szinte fel sem fogtam, olyan hirtelen pattant ki a fejemből a váltás gondolata, hogy kreativitásomat kézzel fogható termékekben éljem ki. Fontos szempont volt számomra, hogy amit megálmodok, annak értsem a megvalósítását is, ezért elsajátítottam az ehhez szükséges ismereteket. Kiemelten fontos számomra a minőség. Az alapanyagokat nagyon gondosan választom meg, minőségi, magas árfekvésű anyagokkal dolgozom, hogy a táskák sokáig tartósak és esztétikusak maradhassanak. Nagy figyelmet fordítok a gondos, precíz elkészítésre is.

Fontos számomra a vásárlóimmal való kapcsolattartás és a tőlük érkező visszajelzések. Ezért bármilyen kérdés, észrevétel, igény vagy együttműködés kapcsán szívesen állok rendelkezésedre az alábbi elérhetőségeken:

info@kolorkka.com / +36 70 241 54 55

Keresés