Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

Színek nélkül unalmas az élet. Szerinted is?
Imádom az életteli, vidám színeket és ezek mindenféle kombinációját. Szeretem az erős, minőségi anyagokat, a határozott formákat és a praktikus megoldásokat. Elég bátor vagy, hogy viseld őket? Mutasd meg Te is színes egyéniségedet, és dobd fel a legszürkébb hétköznapokat is Kolorkka táskákkal és kiegészítőkkel!

A Kolorkka márka azoknak készül, akik nem szeretnek beállni a sorba, és bátran felvállalják színes egyéniségüket. Hiszen pont ez a szép bennünk, hogy olyan sokszínűek vagyunk, nem igaz? 

Kolorkka bemutatkozás

Stojanov Móni vagyok, a Kolorkka márka megálmodója, tervezője és a táskák készítője is. Mindig is imádtam a színeket, valamilyen megmagyarázhatatlan, titkos erő vonzott hozzájuk. Gyerekkoromban még divattervezőnek készültem, végül azonban közgazdászként diplomáztam, és sokáig a szakmámban dolgoztam marketingesként. Szinte fel sem fogtam, olyan hirtelen pattant ki a fejemből a váltás gondolata, hogy kreativitásomat kézzel fogható termékekben éljem ki és azzal foglalkozzak, amit igazán szeretek csinálni. Fontos szempont volt számomra, hogy amit megálmodok, annak értsem a megvalósítását is, ezért elsajátítottam az ehhez szükséges ismereteket. Egy táska megtervezését követően én készítem el a szabásmintát és a prototípust, aztán pedig minden egyes darabot én varrok meg. Nincs két egyforma színkombináció, minden táskából hosszas tervezés után csak egyetlenegy darab készül.
Kiemelten fontos számomra a minőség. A gondos elkészítés mellett az alapanyagokat is nagyon körültekintően választom meg. Minőségi, magas árfekvésű anyagokkal dolgozom, hogy a táskák sokáig tartósak és esztétikusak maradhassanak.

Fontos számomra a vásárlóimmal való kapcsolattartás, és a tőlük érkező visszajelzések.
Bármilyen kérdés, észrevétel, igény vagy együttműködés kapcsán szívesen állok rendelkezésedre az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@kolorkka.com
Telefon: +36 70 241 54 55

Az oldal tetejére