Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 03. 18. 21:23:22
Díjmentes szállítás minden megrendelésre Rendelési értékhatár nélkül, mostantól határozatlan ideig (a koronavírus járvány alatt) minden megrendelést díjmentesen szállítunk Magyarország területén! A csomagodat a GLS viszi házhoz a higiéniai előírások figyelembe vétele mellett.
2020. 03. 18. 21:00:48
Fontos információk a koronavírus járvány alatt leadott megrendelésekről Szeretnélek tájékoztatni Benneteket néhány fontos információról a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.
 
2020. 02. 11. 14:42:49
BASIC kollekció fotózás Balla Gabi stílustanácsadó, stylisttal A BASIC kollekció tagjai tagadhatatlanul nagy kedvenceitek, azonban eddig nem készültek róluk olyan fotók, melyek igazán méltóak lettek volna népszerűségükhöz. Ennek az az oka, hogy a táskák anyagát tavaly ősszel újra cseréltem. Találtam ugyanis a korábbinál egy gazdagabb színválasztékú és még strapabíróbb vegán bőrt. Emellett a visszajelzéseitek alapján a fazon is némi ráncfelvarráson esett át. A kollekció ezáltal teljesen megújult, most pedig sorjában készülnek belőle az újabb színváltozatok. Így végre elérkezett az idő, hogy megmutassák Nektek magukat.

Keresés