Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fontos információk a koronavírus járvány alatt leadott megrendelésekről

Fontos információk a koronavírus járvány alatt leadott megrendelésekről Szeretnélek tájékoztatni Benneteket néhány fontos információról a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.
 
  • A leadott és még függőben lévő rendeléseitek teljesítése folyamatban van, nincs leállás. Mindenkivel külön fogok egyeztetni, hogy a korábban megadott szállítási cím aktuális-e még vagy esetleg máshová kell küldenem a csomagot.
  • A megrendelések leadása és feldolgozása továbbra is zavartalanul üzemel és lehetséges, a GLS elviszi a csomagokat, tehát a rendelések a megadott szállítási időn belül megérkeznek.
  • Mostantól határozatlan ideig minden megrendelés szállítása díjmentes Magyarország területén.
  • Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy évek óta home office-ban dolgozom, és a műhelyem is a házban található, így teljesen minimálisra csökkenthető a kapcsolatom a külvilággal. Kismamaként pedig különösen fontos most számomra, hogy figyeljek magunkra. A táskák alapanyagának beszerzését így futárszolgálattal végzem, a táskák készítését, számlázását és csomagolását pedig külső személyek bevonása nélkül, szintén saját magam teljesítem ezekben a hetekben.
  • Ezt a helyzetet igyekszem arra használni, hogy az utóbbi időben már 3 hetesre nyúlt vállalási határidőket lecsökkentsem. Ezen kívül nagyon sok kincs lapul a műhelyben, amit már régóta szeretnék feldolgozni. Ezekből csodaszép új táskák készülnek majd.
  • Kitartást kívánok Nektek a jelenlegi helyzet átvészeléséhez, legyetek sokat a családotokkal, szánjatok időt magatokra, kapcsolódjatok ki, és ha tehetitek, menjetek ki a természetbe, ott nem érhet baj senkit sem.

Keresés