Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

BASIC kollekció fotózás Balla Gabi stílustanácsadó, stylisttal

BASIC kollekció fotózás Balla Gabi stílustanácsadó, stylisttal A BASIC kollekció tagjai tagadhatatlanul nagy kedvenceitek, azonban eddig nem készültek róluk olyan fotók, melyek igazán méltóak lettek volna népszerűségükhöz. Ennek az az oka, hogy a táskák anyagát tavaly ősszel újra cseréltem. Találtam ugyanis a korábbinál egy gazdagabb színválasztékú és még strapabíróbb vegán bőrt. Emellett a visszajelzéseitek alapján a fazon is némi ráncfelvarráson esett át. A kollekció ezáltal teljesen megújult, most pedig sorjában készülnek belőle az újabb színváltozatok. Így végre elérkezett az idő, hogy megmutassák Nektek magukat.


A fotózás során Balla Gabi szín- és stílustanácsadó, stylist volt a segítségemre. Gabi állt modellt a képekhez, és a táskákhoz passzoló outfiteket is ő állította össze. Ezekről részletesen fog írni a blogjában, melyet itt találsz (Insta: www.instagram.com/ballagabi.stylist, Facebook: www.facebook.com/bgstilus).

A képeket Baráth Timi (http://timpix.hu / www.facebook.com/timpix.foto / www.instagram.com/timpix.timi) készítette, akivel korábban már dolgoztunk együtt Kolorkka fotózáson. A képeket akkor is imádtam, szerintem most is magukért beszélnek, fogadjátok őket szeretettel:
 

Keresés